24 Ocak 2013 Perşembe

ALLEN CARR YÖNTEMİNİN FARKI


   FARKIMIZ

10 MİLYONDAN FAZLA SİGARA İÇİCİSİNİN HİÇ BİR MAKİNEYE BAĞLANMADAN, HİÇ BİR İLAÇ İÇMEDEN, SİGARAYI BİR DAHA ÖZLEMEDEN, KİLO ALMADAN SİGARADAN, KOLAYCA KURTULDUĞUNU DUYSANIZ…
“NASIL OLUR!” DİYE MERAK ETMEZ MİSİNİZ?

► Gücümüz
29 yıldır sigara içicilerini tedavi ediyoruz. Şimdilik 10 milyon içiciyi kurtardık.

Lider
Allen Carr-Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu yöntemi dünyadaki en büyük sigara bıraktırma merkezleri ağıdır; 54 ülkede 100’ün üzerinde merkez.

Başarı Oranı
Bağımsız doktorlar tarafından yürütülen Allen Carr-Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu yönteminin araştırma sonuçlarına göre 12 aylık başarı oranı %63,8-75,8 arasındadır. 
(Viyana Üniversitesi Tıp Fakültesi Başkanı Prof.Dr. Neuberger, Aralık 2003)

Güvenilir
Allen Carr-Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu yöntemi aralarında Dünya Sağlık Örgütü (WHO)-TFI "Tütünsüz Dünya Hareketi" başkanı Profesör Dr.Judith MacKay'ın da olduğu yüzlerce doktor tarafından desteklenmektedir.

Para İade Garantisi
Bildiğimiz kadarıyla Allen Carr yönteminin sigara içicilerine sunduğu özgün Garanti dışında, dünyada başarısızlık durumunda aldığı parayı iade eden bu kadar büyük bir organizasyon yoktur.

Hızlı
Altı saatlik bir seans genelde yeterli olur. İhtiyaç duyanlar için ortalama üç saat süren iki özel seans daha mevcuttur.

İrade Gücüne İhtiyacınız Yok
Size bildiğinizin tam tersini söylüyoruz: SİGARAYI BIRAKMANIN İRADE GÜCÜYLE HİÇ İLGİSİ YOKTUR. İRADE GÜCÜNÜZ ZAYIF DİYE SİGARAYI BIRAKAMIYOR DEĞİLSİNİZ!

Biz diğer tüm sigara bırakma yöntemlerine “İrade Gücü Yöntemi” deriz. Nikotin bandı, sakızı, akupunktur, hipnoz, lazer, hangi yöntemi kullanırsanız kullanın; gerçek sorunla yüzleşeceğiniz an gelecektir:

► Sigara içme isteği.
İstediğiniz kadar bant, sakız yada ilaç kullanın, istediğiniz makineye bağlanın, eğer sigara içme isteğinizden kurtulamazsanız, sigara içmemek için irade gücüne ihtiyacınız olur.
İrade Gücü Yönteminin bazı zorlukları vardır. En büyük zorluk şudur: Sigara içicileri sigaranın kendilerine keyif ve destek verdiğini zannederler. Bu yüzden sigara içmeyerek büyük bir fedakârlık yaptıklarına ve “bir şeylerden” mahrum kaldıklarına inanırlar. Bu mahrum kalma duygusu sigara içenin kafasında inanılmaz bir çatışma yaratır: sigarayı bırakmak isterken aynı anda bir sigara yakmak için delirir gibi olurlar. 

Bu çatışma sigarayı bırakanların duygularını alt üst eder ve sigarayı bıraktıkları için olduğunu zannettikleri pek çok fiziksel belirti yaşatır (baş ağrısı, yorgunluk, mide bulantısı vs…). İrade gücünü kullanarak sigarayı bırakmayı başaranlar ise, seneler sonra bile, sigarayı bıraktıklarına pişman, mahrum kalmaktan dolayı keyifsiz ve mutsuz olurlar. Ve sigarayı bırakmak isteyenler sigarayı bırakırlarsa kendilerinin de aynı şekilde mutsuz olacağını zannederek sigarayı bırakmaktan korkarlar ve kaçınırlar. 

Gerçekten mutlu bir sigara içmeyen olmanın tek yolu “sigara içme isteği”nden kurtulmaktır. Sigaranın zararlarını anlatmak sadece sigara bırakma isteğini arttırır. Ama sigara bırakmayı istemek bırakabilmeye yetmez. 

Sürekli
Sigara içme isteğinizden kurtulmak ve bir daha asla başlamamak güzel olmaz mıydı?

Herkese Etkili
İster günde bir tane ister 3 paket için, ister 1 aydır, ister 50 senedir için, isterseniz pek çok kez bırakmayı denemiş olun. Hiç fark etmez. Allen Carr yöntemini kavrayan herkes, bu yöntemle sigaradan kurtulur.

Mutlu Bir Sigara İçmeyen Olmak
Allen Carr yöntemi ile sigarayı bırakanlar mutlu birer "sigara içmeyen" olurlar ve sigara içenlere karşı tamamen toleranslıdırlar, çünkü onları kıskanmazlar. 

Allen Carr ile sigarayı bırakanlar için "Sigara içilen yerlerden, sigara tetikleyicilerinden, stresli durumlardan, sigara içenlerin yanında durmaktan, sosyal olaylardan" kaçınmak gerekmez. 

Çünkü mutlu bir sigara içmeyen olarak bu tür tavsiyeler sizin için ilgisiz ve önemsiz olur. 

Nede olsa yaşamayı bırakmıyorsunuz, sadece sigaradan kurtuluyorsunuz!

► Sigara Özlemi Yok
Pek çok sigara bırakma yöntemleriyle sigarayı bırakanlar, daha bırakmadan sigarayı özlemeye başlarlar. Özlem dayanılmaz bir hale gelince, ilk fırsatta bir bahane üreterek sigaraya geri dönerler. Allen Carr yöntemiyle sigarayı bırakanlar, sigara içme isteğinden kurtulurlar.

Kilo Almak Yok
Sigarayı bıraktıktan sonra kilo almaya başlanırsa, bu durum sorunun çözülmediğini başka bir yöne kaydığını gösterir. Allen Carr yöntemiyle sigaradan kurtulanlar için kilo almak asla bir sorun olmaz.

Araç, İlaç, Makine Yok
Sigaradaki asıl sorun ”psikolojik tiryakiliktir”. Fiziksel bağımlılık en fazla üç gün içinde biter. Bir haftadan sonra kişinin canı hala sigara içmek istiyorsa, bu psikolojik bağımlılığın devam ettiği için olur. Sizi hiçbir makine, araç yada ilaç kullanmadan sigaranın psikolojik tiryakiliğinden kurtaracağız.

Hamile Bayanlar
Hiçbir makine, ilaç, araç kullanmadan sizi ve bebeğinizi kolaylıkla sigaradan kurtaracağız.
İçmeye devam ederseniz, başınıza şu, bu gelecek diye sizi korkutmayacağız. 
Yaptığınızdan dolayı zaten kendinizi iyi hissetmediğiniz bir şeyi yapmaktan kurtulacaksınız. Üstelik kolayca…üstelik keyif alarak…ve üstelik bir daha başlamamak üzere..




























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder